Merhaba,

6 Mayıs 2017 tarihinde yapılmış olan Vakfımız İstişare Toplantısında, yönetim görevi bizlere verildi.

Yönetim Kurulumuzda Özge Yiğit, N.Gülsevin KÖSE, Ersin Yahya BAYRAKÇI ve M. Cavit ÇİNER ile yola çıktık. M. Cavit ÇİNER’İN ayrılması ile yerine Melih PEKER’in; Özge YİĞİT’in Antalya’ya taşınması üzerine yerine Mihrican SERTOĞLU’nun seçililmesi ile yolumuza devam ettik. Sonradan Melih Peker’in ayrılması ile yerine Ali Serdar Gökalp, Ersin Yahya Bayrakçı’nın ayrılması ile yerine gelen Nevzat İnan ile yolumuza devam ediyoruz.

Yönetim Kurulumuz, İstanbul ve Ormana Vakıf çalışanlarımızla beraberce muhtarımız ve tüm tüzel kuruluşlarımızla uyumlu olarak hizmetlerine devam etmektedir. Hemşehrilerimizden kimsesizlerinin kimsesi olduk, olmağa da devam edeceğiz. Gençlerimizi koruyup kollayacağız. Ormana’da ve İstanbul’da hemşehrilerimizin yararına her güzel işte bizler de desteğimizle var olacağız.

Vakıf mülklerine sahip çıkmak, onarım ve bakımları ile ilgilenmek, iratlarının devamını sağlamak, elde edilen gelirin dengeli bir şekilde, israfa yol açmadan hemşehrilerimizin kısa ve uzun vadeli menfaatleri doğrultusunda kullanılması prensibimizdir.

Hepinize saygılar sunuyoruz.

Vakıf Başkanı